CAPOEIRAUNDERVISNING FOR BØRN, UNGE OG VOKSNE - PRÆCIST, VENLIGT OG TÅLMODIGT

Bokseaften d. 10/3

MMAReporter.dk, i samarbejde med Kalle Hviid Inc., præsenterer en aften med slag i.

Da "boksevideoaften volume 1" var et kæmpe hit med HELE 3 opmødte (inklusiv mig og min far ) har vi besluttet os for at gøre det igen, men nu under andre forhold, så der er plads til masserne!

Datoen er fredag den 10. marts og pga. branchehemmeligheder, så kan lokationen ikke afsløres endnu. Tidspunktet er 1800 timer. 

På aftenen vil der blive vist udvalgte boksekampe, kommenteret af bokseeksperten Tue K. Trnka som har en fantastisk viden om sporten og fighterene.

Det kommer også til at være Tue kommer til at undervise til den planlagte endags bokseworkshop.

Hvis der er nogen der har nogen ønsker til hvad vi skal se kan de postes herinde.

 

 

 1. kokken

  Jeg kunne godt tænke mig at se Jack Dempsey mod sin svigermor og så den med Marvelous Marvin Hagler hvor han skælder modstanderen ud fordi han mener at det er hans skyld han ikke har fået noget fis.. i rigtig lang tid.
  hmmm.

  jam vi glæder os til blod i farver!

  k.h. Kokken

 2. Jacob

  Year, blod i farver. For dem som kan klare sig med mindre skal jeg hermed lave et PR indslag for vores sparkepuder og sandsæk som kan tages frem efter hver træning af dem som har lyst til lidt kontakt. Kokken og jeg lavede vores eget søndags arrangement for drengerøve i dag. den stod på boksning og brunch. Vi tog ind på Havremarkens skole og skiftedes til at afstraffe sandsæken. Jeg ved ikke hvordan i vil oplever det men jeg følte mig sgu’ sundere bagefter, og som jeg har det lige nu så kommer det klart ind før TV kikkeri. Hermed en opfordring til at i ikke springer den sved fremkaldende og stressedsættende træning over før i ser video.

 3. Tvebak

  Så har vi fået produceret en fin plakat for vores arrengement også:

  http://www.imagetiger.com/full/img2010306210007.jpg

  Det skal lige understreges at det er lidt vigtigt at folk melder sig til på allanras@gmail.com, da pladserne er begrænsede.

Leave a Reply