CAPOEIRAUNDERVISNING FOR BØRN, UNGE OG VOKSNE - PRÆCIST, VENLIGT OG TÅLMODIGT

Capoeira angola, regional og yoga i Quilombo do Norte, København

Som i alle ved træner vi capoeira angola i ulige uger. Vi havde en super regional uge i sidste uge med masser at utrolige gode spil i alle ugens rodaer. Jeg glæder mig virkelig til at vi får den op at ringe i denne uge med capoeira angola. Jeg håber på at i tager humøret og "arbejdslysten" med. Jeg skal nok sørge for resten. Dog ville jeg gerne have at i brugte søndagen på at forberede jer fysisk. Som i ved er hovedstand og særlig queda de rins meget brugt i capoeira angola, og samtidig bruger jeg ofte yogaøvelser som en del af vores træning. Derfor har jeg sammensat et lille program som i godt må øve til vi ses til træningen i morgen:

http://www.youtube.com/watch?v=_BADXKj-9eE

 1. Jacob

  Hvad betyder LOL ?

  Hilsen Old man

 2. LOL = Laughing Out Loud

 3. Annabella

  just a piece of cake!!!!

 4. TOMARA QUE VOÇES CONSIGAM O QUE VOLES QUEREM

 5. TOMARA QUE VOÇES CONSIGAM O QUE VOLES QUEREM

 6. bliktud

  øhhh hvad??? så langt rækker mine portugisisk kundskaber ikke… oversæt tak.

 7. bliktud

  er det noget i retning af : indtag/modtag hvad i kan eller hvad i har lyst til?

Leave a Reply