CAPOEIRAUNDERVISNING FOR BØRN, UNGE OG VOKSNE - PRÆCIST, VENLIGT OG TÅLMODIGT

Genoptryk: Premiere på capoeira sommertræning i fælledparken

I anledning af at vi har sidste sommertræning i fælledparken for i år på fredag d. 8. august, genoptrykker vi denne artikkel som kan give nostalgiske minder om sidste års regnvejrs sommer:


Vi træner nu i fælledparken og skød udendørssæsonen i gang i går. Det regnede pænt, med det kunne ikke holde Christo og Björk fra deres elskede capoeira træning. De kom i regntøj på deres cykler. Vi trænede chamadas på scenen foran pavilionens bar, udskrev diplom for velbestået “det lille chamada kørekort” på en ølbrikette, og fejrede den veloverstået eksamen med indøvning af forsvar mod stille stående plastic ko.


 

 

Husk iøvrigt på at der altid er træning når vi er i fælledparken uanset vejret. Tag badebukser eller regntøj på afhængig af vejret. Hvis vejrguderne skulle være i mod os øver vi musik og sang under et træ, taler om rejser til brasilien, capoeiras historie og filosofi og måske en dag laver vi opmærksomhedstræning og introduktion til meditation.

  1. Leif

    Det ser hyggeligt ud..jeg har stadig til gode at prøve at træne i regnvejr..det må jeg få gjort noget ved jo :o )
    Skal bare lige finde tid til det, men regner stærkt med at komme fredag i det mindste(ikke fordi jeg håber det regner der..satser jo på høj sol og blå himmel..men man ved jo aldrig) :o )

Leave a Reply