CAPOEIRAUNDERVISNING FOR BØRN, UNGE OG VOKSNE - PRÆCIST, VENLIGT OG TÅLMODIGT

Kommer du til capoeira i morgen?

Det gør King Ayisoba og jeg håber at det gør du også!

Jeg har talt med King Ayisoba og han har acceperet min invitation til at komme og besøge os til capoeira på Husumgade 44, N i morgen. Jeg vil meget gerne vise ham en roda i quilombo do norte som tak for al den glæde, energi og inspiration som han har givet os over de sidste to år med hans fantastiske sang og musik. Jeg vil opfordre alle til at gøre deres yderste fro at komme og dele denne specielle aften. Jo flere vi er jo større oplevelse kan vi give ham og jo flere af os får denne oplevelse med ham. Jeg har fundet denne youtube bid som viser ham give den gas, upoleret og unplug’ed på stranden sammen med børn omkring ham. Det er sådan jeg holder aller mest af ham og husker min egen tid i Gunié-Bissau:

http://www.youtube.com/watch?v=u73EmECuV4c 

Der træning helt normalt i morgen og gruppens lærer og instruktører vil hjælpe mig med programet. Jeg ommer med King Ayisoba omkring 18, men det vil være rigtig god hvis i alle kommer kl 17 og træner fra starten så vi er “sammen kørte” og klar når han kommer. Expect the unexpected.

 

Jacob

  1. Camilla

    Jeg glæder mig!!!

Leave a Reply