CAPOEIRAUNDERVISNING FOR BØRN, UNGE OG VOKSNE - PRÆCIST, VENLIGT OG TÅLMODIGT

Percussion workshop med Andreazão 23. jan

Capoeiragruppen Quilombo do Norte v. contramestre Jacob inviterer til  ’Brazilian percussion workshop’ – Med en af Brasiliens absolut dygtigste percussionister

Andre Dias

www.myspace.com/andrezaobrazil

 Date : Lørdag d. 23 januar 2010

Time : 13-17

Location : Quilombo do Norte – Nørrebro Parkskole, Husumgade 44, Nørrebro, 2200 København N

Price 4 workshop 130,- payable upon admission

Andre fortæller bl.a. at musik er essensen i hans liv, og trommerne hans jordforbindelse (Terra). André er født og opvokset i Rio i samme område som Rui. Han har deltaget i Karneval siden han var stor nok til at holde en tromme, for bl.a. legendariske Mangueira og mange andre. Derudover fortæller Andre at han har spillet med og indspillet med folk som – Zeca Pagodinho, Fundo do Quintal, Beth Cavalho og en lang række af brasiliens absolutte elite! (så chancen er at du allerede har rystet røven til hans fede trommespil på en af dine plader).

Nu giver han også dig chancen for at lære. Workshoppen vil særligt fokusere på afoxé og samba.

Der vil være noget for alle, både de helt nye, og hele vejen til den mere erfarne percussionist

Sædvanen tro har Quilombo fuld damp under gryden her fra starten af det nye år. Vi skal igen ud over stepperne, udvikle os med hinanden, hygge, lege, leve og lære af og med hinanden og vores altid fantastiske gæster.

Workshoppen er selvfølgelig åben for alle vores dejlige venner rundt om i byen – so spread the word beyond the blog, mention the arrangement to your own friends interested in music and dance, sig det til legekammeraterne fra Frederiksberg, Amar, Valby, Nørrebro – hos Sten, Benjamin, Rejen, Grupo Maltas, hos Rui, Sangui, Dino, FICA and beyond, the more peeps the deeper the funk!

Medbring madpakke eller lidt lommepenge til lidt frugt og frokost

Medbring dit/dine instrument/er (pandeiro, ago go, tamborim, rebolo, din berimbau eller hvad du nu har. Vi har en del instrumenter og skaffer alt hvad vi kan, men alligevel.

Axé

Andrezao e contramestre Jacob

Leave a Reply