CAPOEIRAUNDERVISNING FOR BØRN, UNGE OG VOKSNE - PRÆCIST, VENLIGT OG TÅLMODIGT

Tilløx

HipHip Hurra for Jacob.

Tillykke med dagen gamle dreng :)

 

 

 1. Max

  Ja tillykke gamle jas, håber du for en dejlig dag!

  Hilsen

  Max

 2. Kir

  Stor tillyke fra Århus!

  Hilsen os alle

 3. Tvebak

  Også tillykke herfra, og tillykke til Luca der også havde fødsdag i dag og lavede en capoeiramarathon i rodaen mod alle de store drenge. :o )

 4. kokken

  sådan en flink fyr må fejres! du kan få en på tuden på onsdag ja du ka!

  rigtig kæmpe stort tillykke til dig min fantastisk gode ven!

  hip hop hurraaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

  Axé

  Cozy

 5. kokken

  Ja og så glemte jeg jo min dygtige lille ven Luca, også stort tillykke til dig! som forinden, altså ud over din marathonroda som jeg desværre gik glip af, til begynder træning havde brilieret på viola som en gammel bondeknold et eller andet sted ude på prærien.

  I andre tonedøve (nej nej spøg til side) men prøv lige at læg mærke til hvordan denne lille mand lever sig ind i musikken (når han altså TAGER SIG SAMMEN hmmmmmmmmmmmmmmmmm.)det er sådan det skal gøres!

  Det bliver ikke bedre end den energi man putter i.

  Energien i går var GOD!

  Kokken

 6. bliktud

  ja også stort tillykke med igår til Luca.
  dejligt at se at du godt KAN svede ;) hehe

  og idag

  hurra for 206 cm’s føs’laren

  tilykke med dagen Uffe :)

 7. Annabella

  Jamen! 1000 x tillykke til dem der er under og over 200 cm. Mon ikke der er overraskelse til alle ???…

  ciaoooo

 8. luca

  mange mange tak alle sammen hilsen luca

 9. OG OGSÅ STORT TILLYKKE TIL JACOB OG UFFE!!

 10. kokken

  Jamen Uffe dog! Du har jo os føsdà idàg hmm. Stor tillykke til dej dit lange kvaj! Jeg håber at din lille søde miniature kone har husket dig og været sød HELE DAGEN og ikke bare noget af den. Altså når man har føsda så må ens nærmeste gøre sig umage og være søde, bare den ene gang om året og det hele dagen ja det er, fra morgen tur til ekstra turen om aftenen?! eller hva?

  nej men skæg og snot for sig

  rigtig hjertelig tillykke med dagen dit lange skideskur!

  axé

  Cozy K

 11. Mette

  Para bems pra voces,
  nesta data queirida,
  muitas felicidades
  muitos anos de vida!

  Stort TILLYKKE til Jacob, Luca og Uffe!

  …og Luca; godt gået i rodaen i går!

  Knus fra Mette

 12. Jacob

  Mange tak for alle lykønskningerne og tillykke til alle, der fylder år nu i den tid. Bl.a. Sabiá og Madrugada og flere har også fødselsdag i disse dage. Jeg tror faktisk at majbørn er overrepresenteret i vores gruppe, men Tyre skule da også være kendt for at være livsnydere, holde af familie og det fysiske, herunder kunst generelt og musik og sang i særdeleshed. Med det lidt lommeastrologi jeg kan, så er venus tyrens planet og den taler for kærlighed, kunst og harmoni, det bevarende, opbyggende, konstruktive. Jeg har så acendanten i vægten som også er styret af venus, hvilket skulle betyde at jeg arbejder for ballance og harmoni i mine omgivelser og dem jeg er i blandt, og med målsætningen i løven tager jeg udgangspunkt i min egen kraft og overbevisning i det jeg foretager mig. Endelig har jeg den modsatte ende af den akse, det der står for familie og hjem i vandmanden, der står for det utraditionele, uafhængige og fremtidsorienterede. Og hvad stiller man så op med sådan et horoskop ? Ja, i mit tilfælde så skaber man en fantastisk og enestående capoeiragruppe, der hedder Quilombo do Norte. Det er et stort privillegium for mig at være sammen med jer alle aften efter aften, år efter år. Tak for at i kommer til træning. Uden jer ved jeg ikke hvad jeg skulle stille op med mig selv. Ginga or die.

 13. Cachoeira

  Om end det er lïdt forsinket – kommer der også et stort hurra herfra: HURRA HURRA HURRA. Tillykke til alle de dejlige majbørn.
  : ) Gry

Leave a Reply