CAPOEIRAUNDERVISNING FOR BØRN, UNGE OG VOKSNE - PRÆCIST, VENLIGT OG TÅLMODIGT

Hold for små børn (4-6 år) og deres forældre

Capoeira kombinerer kamp, akrobatik, dans, sang og musik i et legende flow. Den kommer fra den afro-brasilianske kultur lige som samba. Den dyrkes nu over hele verdenen. Vores gruppe blev dannet i 1994 og ledes af mestre Jacob. Vi er en af Danmarks mest velrennomerede og veletablerede capoeiragrupper.

I Grupo de Capoeira i København underviser vi alle aspekter af capoeira på en præcis, venlig og tålmodig måde.

I undervisningen af små børn og deres forældre har vi fokus på legen, glæden og fællesskabet i capoeira. Gennem sjove lege, musik, historiefortælling, og akrobatiske bevægelser lærer børnene og deres forældre capoeira i et trygt miljø. Bem. Forældrene deltager selv i træningen med deres børn.

Du kan se en lille youtube video fra vores børnecapoeira event i 2014 her:  https://www.youtube.com/watch?v=LxaSkIcd75A

Undervisningen varetages af vores Kalle Hviid – contramestre Frágil assisteret af gruppens øvrige lærere, instruktører og erfarne elever. Kalle er elev af mestre Jacob, og blev uddannet capoeiralærer i 2012 og udnævnt contramestre i 2018.

Træningstider

Lørdag
Små børn (4-6 år) og forældre 13.00 – 14.00

Prøvetime, tilmelding og kontingent

Du er meget velkommen til at komme forbi og få en gratis prøvetime og se om det er noget for dig.  Hvis du får smag for vores capoeiraundervisning og vil træne videre, kan du herefter starte på holdet.

Tilmelding foregår hos underviseren. Kontingent betales halvårligt forud, 700 kr. pr. halvår.

Adresse

Nørrebro Parkskole, Jagtvej 34, 2200 København N

Indgang på bagsiden af gymnastiksalene. Gå gennem skolegården og drej til højre omkring bygningen. Døren vender mod Hans Tavsens Park.

Kontakt

Kalle Hviid, tlf.: 27 29 31 05

Mail: kalletvebak@gmail.com