CAPOEIRAUNDERVISNING FOR BØRN, UNGE OG VOKSNE - PRÆCIST, VENLIGT OG TÅLMODIGT

 Mestre Jacob profil billede

Mestre Jacob er pionær med capoeira i Danmark og har trænet siden slutningen af 80′erne. Han er uddannet af mestre Agostinho og mestre Aloísio (1964-1995) fra Grupo de Capoeira Ginga i Belo Horizonte, Brasilien. Han blev udnævnt capoeiramester i 2012. Mestre Jacob er leder og underviser af Grupo de Capoeira Ginga i København (tidl. Quilombo do Norte), som han etablerede i 1994, og som han gennem de sidste to årtier har udviklet sammen med sine erfarne elever.

Hans indgang til brasiliansk kultur var det københavnske karnevalsmiljø, hvor han op igennem 80′erne dansede i sambagruppen Kolibri. I sine drenge- og ungdomsår trænede han karate, blev gradueret sort bælte og var en meget vindende sportskæmper før han startede med at træne capoeira. Han har dyrket yoga og meditation siden teenagerårene og har i nogle år boet og arbejdet i Guinea-Bissau og Portugal. Mestre Jacob har gentagne gange rejst og trænet capoeira i Brasilien. Han har sideløbende med arbejdet med capoeira udviklet sin karriere inden for erhvervslivet, hvor han arbejder med projektledelse og ledelse og har herigennem uddannet sig som stifinder og systemisk coach.

Mestre Jacob har en omfattende pædagogisk erfaring fra undervisning af mennesker i alle aldre og nationaliteter. Han er en international efterspurgt undervisningskapacitet og udover i capoeiragruppen Ginga har han undervist i Portugal, Norge, Sverige Tyskland, Holland, Serbien og Brasilien. Han er kendt som en karismatisk og pædagogisk underviser med talent for at skabe god stemning.

Mestre Jacob er en passioneret capoeiralærer og formidler af brasiliansk kultur og livsfilosofi og har i mere end to årtier udbredt kendskabet til capoeira og brasiliansk kultur i Danmark og Europa.