CAPOEIRAUNDERVISNING FOR BØRN, UNGE OG VOKSNE - PRÆCIST, VENLIGT OG TÅLMODIGT

Mestre Jacob

JacobMestre Jacob er pionær med capoeira i Danmark og har trænet siden slutningen af 80′erne. Han er uddannet af mestre Agostinho og mestre Aloísio (1964 – 1995) fra Grupo de Capoeira Ginga i Belo Horizonte, Brasilien. Han blev udnævnt til capoeiramester i 2012. Mestre Jacob er leder og underviser af Grupo de Capoeira Ginga i København (tidl. Quilombo do Norte), som han etablerede i 1994, og som han gennem de sidste to årtier har udviklet sammen med sine erfarne elever. Han underviser holdene for unge og voksen begyndere, mellemniveau og avancerede på Nørrebro. Mestre Jacob har uddannet gruppens øvrige undervisere og superviserer deres undervisning.  Han har en omfattende pædagogisk erfaring fra undervisning af mennesker i alle aldre og nationaliteter. Han er en international efterspurgt undervisningskapacitet og har udover Danmark undervist i Portugal, Norge, Sverige Tyskland, Holland, Serbien, Spanien og Brasilien. Mestre Jacob er en passioneret capoeiralærer og formidler af brasiliansk kultur og livsfilosofi og har i mere end to årtier udbredt kendskabet til capoeira og brasiliansk kultur i Danmark og Europa. Sideløbende med arbejdet med capoeira har han udviklet sin karriere inden for erhvervslivet i energi sektoren, hvor han arbejder med projektledelse og ledelse og har herigennem bl.a. uddannet sig som stifinder og systemisk coach.

 

Contramestre Farol – Uffe Thybo

UffeUffe er elev af mestre Jacob, og blev uddannet capoeiralærer i 2012 og udnævnt til contramestre i 2018. Han har trænet capoeira i Grupo de Capoeira Ginga i København siden 1996. I tillæg hertil har han været på tre længerevarende trænings- og studieophold i Brasilien i 1995-96, 1998-99 og 2001-02, og har desuden efteruddannet sig gennem deltagelse i kurser med mestre Agostinho arrangeret af Grupo de Capoeira Ginga i Danmark. Uffe har endvidere deltaget i et stort antal kurser og workshops med internationale lærerkræfter i Danmark og andre steder i Europa. Uffe har erfaring med undervisning af børn og voksne gennem kortere og længere forløb og han har undervist vores børnehold på Nørrebro siden 2006. Uffe er uddannet idrætspædagog og har en kandidatgrad i pædagogisk psykologi (læringspsykologi). Uffe har selv børn og sammen med sin mangeårige erfaring med at undervise capoeira for børn og voksne, har han et godt tag på børnene – og deres forældre!

 

 

Contramestre Frágil – Kalle Hviid

Kalle er elev af mestre Jacob og blev uddannet capoeiralærer i 2012 og udnævnt til contramestre i 2018. Han har trænet capoeira i Grupo de Capoeira Ginga i København siden 1996. I tillæg hertil har han været på to længerevarende trænings- og studieophold i Brasilien og har desuden efteruddannet sig gennem deltagelse i kurser med mestre Agostinho arrangeret af Grupo de Capoeira Ginga i Danmark. Kalle har endvidere deltaget i et stort antal kurser og workshops med internationale lærerkræfter i Danmark og andre steder i Europa. Kalle har erfaring med undervisning af børn og voksne gennem forskellige kortere og længerevarende forløb siden 2003. Nu underviser han  vores hold for små børn og deres forældre på Nørrebro . Kalle er uddannet i idræt med fokus på coaching og undervisning fra Københavns universitet, og er derudover uddannet movement performance specialist, og derigennem specialist i individuel træningstilpasning og udvikling