CAPOEIRAUNDERVISNING FOR BØRN, UNGE OG VOKSNE - PRÆCIST, VENLIGT OG TÅLMODIGT

ArbejdsbordBoern

Børnehold 7 – 14 år – nybegyndere og øvede

Capoeira kombinerer kamp, akrobatik, dans, sang og musik i et legende flow. Den kommer fra den afro-brasilianske kultur lige som samba. Den dyrkes nu over hele verdenen. Vores gruppe blev dannet i 1994 og ledes af mestre Jacob. Vi er en af Danmarks mest veletablerede og velrennomerede capoeiragrupper.

I Grupo de Capoeira Ginga i København tilrettelægger undervisningen udfra deltagernes alder, forudsætninger og niveau, og på vores begynderhold underviser vi alle aspekter af capoeira på en præcis, venlig og tålmodig måde og vi bygger gradvis formen op til de mere krævende øvelser.

I undervisningen af børn har vi fokus på legen, glæden og fællesskabet i capoeira. Gennem sjove lege, musik, historiefortælling, og akrobatiske bevægelser lærer børnene capoeira i et trygt miljø. I slutningen af timen inviteres forældrene med i rundkredsen og deltager med sang og klap.

Du kan se en lille youtube video fra vores børnecapoeira event i 2014 her: https://www.youtube.com/watch?v=chAV8sCkvoY

Undervisningen varetages af vores Uffe Thybo – contramestre Farol assisteret af gruppens øvrige lærere, instruktører og erfarne elever. Uffe er elev af mestre Jacob, og blev uddannet capoeiralærer i 2012 og udnævnt contramestre i 2018.

 Træningstider

Mandag

Fredag

Begynderhold Børn (7-14 år)

16.00 – 17.00

16.00 – 17.00

Øvet hold Børn (7-14 år)

17.00 – 18.00

  16.00 – 17.00

Prøvetime, tilmelding og kontingent

Du er meget velkommen til at komme forbi og få en gratis prøvetime og se om det er noget for dig. Hvis du får smag for vores capoeiraundervisning og vil træne videre, kan du herefter starte på holdet.

Tilmelding foregår hos underviseren. Kontingent betales månedsvis forud, 150 kr. om måneden.

Adresse

Nørrebro Parkskole, Jagtvej 34, 2200 København N

Indgang på bagsiden af gymnastiksalene. Gå gennem skolegården og drej til højre omkring bygningen. Døren vender mod Hans Tavsens Park.

Kontakt

Uffe Thybo, tlf.: 61 65 03 84

Mail: uftj@kp.dk