CAPOEIRAUNDERVISNING FOR BØRN, UNGE OG VOKSNE - PRÆCIST, VENLIGT OG TÅLMODIGT

Evaluering og FUP plan

Fredag d. 3. september evaluerede vi på træningen og samlede vores ideer i en FUP plan dvs. vi grupperede ideerne i Fastholde, Udvikle og Parkere. Deltagerne var: 

Uffe, Annabella, Johanne, Hanna, Jonas, Hanna Bundesen, Stine Vesterby, Helene, Jesper Sozinho, Mille Saliente, Phaibool Tae ’Koala’ Nielsen, Jesper, Mads T, Jacob Rindom, Morten Smidt og Jacob

FUP planen er vedlagt. Der er andre, som ikke kune deltage og som har givet deres bidrag på anden vis. Alle ideer er med til at inspirerer og påvirke planlægningen af undervisningerne og programmet henover sæsonen. Tak til alle for input. Evaluering, feed-back og dialog er noget som foregår hver eneste dag året rundt og jeg vil opfordre alle til løbende at dele ideer forslag og efterspørge feed-back og afklare spørgsmål, som man går rundt med. Jeg står til jeres rådighed. Husk også at selve træningerne og rodaerne er en skabende proces, som formes og transformeres af de tilstedeværende – så bare det at være tilstede og deltage i aktiviteterne påvirker forløbet :-)

Endnu en gang tak for jeres ideer. Jeg glæder mig til en kanon sæson med masser af engagement, inspiration og læring.

 

 

 1. bliktud

  Hvad er det for et format det dokument lægger i? Jeg kan ikke åbne det :(
  Ps. jeg har mac.

 2. Jacob

  MS Word

 3. Troels

  Hej Bliktud,

  du kan hente Open Office gratis, hvis du ikke har MS office-pakken.

  t

Leave a Reply