CAPOEIRAUNDERVISNING FOR BØRN, UNGE OG VOKSNE - PRÆCIST, VENLIGT OG TÅLMODIGT

Julefrokost d. 16/12.

Hej Alle.

Så er de sidste detalier vedrørende vores julefrokost faldet på plads.

Det bliver d. 16/12 kl fra kl 18:30 i Karens minde kulturhus Wagnersvej 19 2450 kbh SV.

Det kommer til at koste i omegnen af 20 kr og er sammenskudsgilde, seddel til tilmelding hænger på nørrebro.

Ellers kan man poste navn og hvad man ønsker at medbringe som comment herunder.

Det er selvfølgelig en travl måned og lidt i sidste øjeblik at de sidste detalier faldt på plads, men håber rigtig mange af jer har mulighed for at komme alligevel.

Medbring også gerne et par skiver brasilmusik hvis i har noget godt.

 1. Lana - Olho de gato

  Super, Tvebak!
  Dejligt at du tager initiativ :-)

 2. Camilla

  Hej Tvebak
  Super skønt og tak fordi du har taget faklen og ordnet festen. Tak Tak Tak. Pga. familie tam tam kommer jeg nok lidt senere, men glæder mig meget til at feste med en masse skønne mennesker.

 3. Mercosul (Erika)

  super fedt initiativ – er bare så ked over jeg ikke kan komme.. og en kende misundelig for jeg ved jo det bli’r sjovt.

 4. Mette (Fina Flor)

  Superdejligt!
  For en gang skyld falder ingen julefrokoster sammen i år, så jeg glæder mig til at jule med jer allesammen på lørdag.

 5. Adriana

  Hola amigos de Quilombo do Norte!!!

  Hvad a supermegafedt initiativ ;) .
  Selvom jeg har været væk lang tid fra træning, er I i mit hjerte. Det glæder mig enorm til at komme med jer på lørdag. Jeg kan godt tage lækre frikadeller med, god energi og stearke krammer til alle jer!!! :D

  Besos :* Adriana

 6. Tvebak

  Hey Hey…jeg har sat mig på at tage frikadeller med….men måske er det bedre at du gør det Adriana, jeg har aldrig lavet sådanogen før og skal jo alligevel stå for rengøring (andre frivillige må dog gerne melde sig også).

 7. røde kors (jakob)

  Hej Tvebak et al.

  Supergodt initiv! Jeg kommer nok lidt senere, da jeg har en anden julefrokost fra kl. 12.00. Jeg tager en fantastisk rom med, da jeg er en stor ynder af denne drik og ivrig evangelist for rommens udbredelse.

  Glæder mig til at se jer alle!

 8. Annabella

  Dejligt at høre fra Adriaaaana. Jeg har savnet dig, chica! À propos rom, Jakob. Jeg har faktisk lovet Uffe at tage en flaske rom da han kender en sjov lege… men kun for de seje! Ellers vil jeg tage mig af udsmykning, krus, servietter, lys etc…hvis ikke andre har meldt sig til det….

 9. Trond Poulsen

  Hej. Super initiativ, synd jeg først hørte om det nu.
  Jeg må nøjes med at skrive mig på rengøring/opdækning.

  Det blir en god fest… når vi får tag over hovedet.

 10. Tvebak

  Her kommer lige hvad folk indtil videre har meldt sig på at tage med:

  Sild, Frikadeller, Rød salat? (spørg mig ikke) snaps,Fiskefilet, Konfekt (go Brian), Risalamande, Pastasalat (hvad? nåeh, ok så) Bidesild (har vi ikke rigeligt af dem i Quilombo?) Hornfisk i gele, Johnsons fristelse (Fiskeflødekartofler? påstås at være godt), Ost & brød, Glogg, Rødkål & remulade,Flæskesteg, Kage & slik, salat & flute, frugtskål, brune kartofler og pandekager.

Leave a Reply