CAPOEIRAUNDERVISNING FOR BØRN, UNGE OG VOKSNE - PRÆCIST, VENLIGT OG TÅLMODIGT

Evaluering og planlægning af sæson 2011-2012

 

Hej alle Quilombolas,

Vi gennemfører evalueringen af sidste sæson med ideer til planlægningen af sæson 2011-2012. Det sker på Nørrebro Parkskole, Husumgade 44 i forbindelse med vores træning på fredag d. 2. september kl. 19.00-19.30 – vi laver derfor en mere intensiv og forkortet træning fra 17-19 med roda fra 18. Kom til tiden og med jeres gode humør og ideeer. Vi vil gerne høre alles meninger og ideer og hvis du bliver forhindret kan du sende mig en mail eller skrive dine kommentarer under denne artikkel – tryk på Post a comment og du er igang :-)

Jacob

 

Jeg er sammen med Uffe og Kalle i gang med den indledende planlægning af vores kommende sæson på overordnet niveau. Det foregår p.t med udgangspunkt i en kombination af vores viden og erfaring og den feed-back som vi løbende modtager fra træningerne og jer. Jeg vil meget gerne involvere alle elever i vores gruppe direkte og er i gang med at arrangere et møde, hvor vi evaluere vores forrige sæson. Vi kommer til at gøre det med en FUP plan dvs. vi vil sammen tale om, hvad vi har lavet der har fungeret rigtig godt for os (F – fastholde), hvad vi ikke har gjort endnu og som kan få os til “at flyve endnu højere” (U = Udvikle) og endelig kan hvad vi ikke behøver at gentage fordi det ikke virkede befordrende for vores udvikling og glæde (P = parkere). Som i ved spiser en god leder feed-back til morgenmad, og man har den leder man har fortjent, bl.a. fordi lederskab og følgeskab er to sider af samme mønt. I de næste uger er jeg i proces med at planlægge og tilrettelægge strukturen og planen for vores kommende sæson og jeg håber at alle der har noget på hjerte og i sinde tager initiativ til at dele med mig. Der er p.t. ikke dato på vores planlægningsmøde, men jeg håber snart at kunne komme ud med det. Kvaliteten og effekten af mødet afhænger af alles deltagelse. Som inspiration til vores dialog i den kommende tid vedlægger jeg et par filer (2 x 1 A4 side) om feed-back og kommunikation. Skal jeg trække noget frem er det pointen om at den værste feed-back er:

  1. Den man ikke får
  2. Den man får fra 3. person

Vi står med nøglen til en fantastisk sæson i hånden og jeg glæder mig til sammen med jer at løfte Quilombo do Norte til nye højder :-) For denne sæson er mit hovedfokus for mig selv og Quilombo do Norte tydelighed og bevidsthed, samt målrettet kompetenceudvikling.

Leave a Reply