CAPOEIRAUNDERVISNING FOR BØRN, UNGE OG VOKSNE - PRÆCIST, VENLIGT OG TÅLMODIGT

Ginastica Natural seminar i CSA søndag den 10. august kl. 13

 


Søndag den 10. august har CSA fornøjelsen af at lægge lokaler til en danmarkspremiere. Vi får besøg af Renato fra Grupo Ginga, som vil give et tretimers seminar i Ginastica Natural.
Ginastica Natural er en træningsform udviklet i Rio af Alvaro Romano. Det består af dynamiske bevægelser på gulv hvor smidighed, styrke, eksplosivitet og andre fysiske egenskaber trænes, samtidigt med at der arbejdes med åndedrætsteknikker. Alvaro har en bred erfaring fra blandt andet BJJ, Hatha yoga, triathlon og surfing. Især bevægelsesinspirationen fra BJJ og yoga ses tydeligt i Ginastica Natural.Renato da Silva som vil stå for undervisningen, har undervist ginastica natural i 6 år. Han har en bred erfaring som instruktør indenfor capoeria, fitness og funktionel gymnastik, og er uddannet idrætslærer.
Seminaret vil bestå af en introduktionsfase, hvor de forskellige typer bevægelser og principper indlæres. Derefter skrues der op til et godt workout med de redskaber man har lært. Der afsluttes med udstræk, afspænding og åndedrætsøvelser.
Ginastica natural bliver brugt både af profesionelle fightere, topatleter og helt almindelige mennesker der gerne vil have en bred alt-i-et træning. Vi håber meget at dette seminar kan være med til at åbne op for ginastica natural i Danmark.
Prisen for deltagelse er 100 kr. for CSA medlemmer og 200 kr. for ikke-medlemmer. Seminaret varer fra kl. 13:00-16:00.Leave a Reply