CAPOEIRAUNDERVISNING FOR BØRN, UNGE OG VOKSNE - PRÆCIST, VENLIGT OG TÅLMODIGT

Mestre Agostinho profilbillede

Mestre Agostinho profilbillede

 1. Hej Agostinho,

  Jeg skriver til dig da vi er i gang med at planlægge og arrangere Beach Soccer Events i Danmark, som for første gang vil finde sted d. 25. juli på Amager Strandpark. Denne sport har et stort uforløst markedspotentiale og generelt Beach Sport i al almindelighed, hvilket klart illustreres i form af de mange populære Beach Sport Events rundt om i verdenen, som tiltrækker flere tusinde deltagere og tilskuere.

  Vi er i fuld gang med at finde samarbejdspartnere der ligesom os selv, både ser og tror på potentialet i dette projekt. Det er her I kommer ind i billedet, da vi ser et stærkt match mellem jeres capoeira og vores event, som begge har brasilianske rødder. Vi er meget bevidste om at få skabt et sjovt og underholdende indhold i løbet af dagen udover fodboldturneringen, hvilket bl.a. betyder der også kommer sambadansere og en masse andet.
  Vi vil meget gerne give jer muligheden for at komme og vise jer frem, hvor I kan lave lidt show og samtidig gøre opmærksom på jer selv. Derudover vil vi selvfølgelig også sørge for at give jer en masse eksponering via vores egne sociale platforme etc..

  Du skal være velkommen til at læse mere inde på vores hjemmeside http://www.beachsoccerblast.dk

  Jeg håber det er noget du synes kunne være interessant at blive en del af, så jeg kan fortælle dig meget mere om det hele

  Venlig hilsen
  Martin

Leave a Reply