CAPOEIRAUNDERVISNING FOR BØRN, UNGE OG VOKSNE - PRÆCIST, VENLIGT OG TÅLMODIGT

Hvad i ønsker skal i få. Program for Quilombo workshop d. 23.-25. februar

Sådan her er programmet. Alle ressourcer er smidt ind og der er taget hensyn til alle ønsker. Der kan være små justeringer hen af vejen. Vi glæder os afsindigt til at se jer alle i denne week-end med alt og alle, intet mindre. I skal selv sørge for følgende: Tid, engagement, varmt skifte tøj og sko til de mere teoretiske indslag og musik timerne, madpakker/frugt/saft m.v. så i løbende kan fylde depoterne op, og særligt er der udklædningspåbud til rodaen med børnene lørdag formiddag/middag. Kom som Hello Kitty, mandingueiros i suits, Ninja turtle, sumobryder eller hvad som helst andet, men kom udklædt ! Arrangementet koster 150 kr. for voksne og 60 kr. for børn. (Husk lige penge, Please). Fest lokaler er p.t. ikke helt på plads. Har du ideer så tal med Uffe. Vi skal gerne kunne se video, og håber på noget hyggeligt, hjemligt.

Se programet i vedlagte fil. 

 1. Camilla Ryberg

  Hej alle mand.

  Jeg ville blot komme med et forslag til fredag aften, hvor vi kunne tage på RUST, idet der er B&B International feat. Wendy Wonder, EP-release concert.
  Release-arrangementet starter kl. 22.00, men koncerten starter først kl. 01.00, så der vil være god tid til øl på Saxons (Eller baren i nærheden), hvis man gerne vil det indenJ.
  Entre prisen er 50 kr.

  Wendy vil helt sikkert blive rigtigt glad for at se jer alle sammen igen.

  De som gerne vil vide mere om arrangementet, kan besøge B&Bs myspace profil på: http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=60720240

  Jeg glæder mig til en hyggelig workshop-weekend.

  Camilla

 2. Lana - Olho de gato

  Det ser rigtig godt ud! Er lidt misundelig over, ikke at kunne være med – men er på skiferie ;-) Håber I får en fantastisk weekend!

 3. Cantarola (Nynne)

  AJ hvor er det verdens fedeste program!

  Jeg havde på ingen måde fået planlagt så jeg havde tid til en spontanworkshop men hvor bliver jeg bare nødt til at komme med på denne!
  Glæder mig for vildt!

  Até mais!

 4. Annabella

  Hej alle
  Her er så et forslag til festlokale: Café Globen.Nogle af os kender det i forvejen da vores dejlige (lidt dovn) musikgruppe, Quilombolas, har spillet her før. Jeg har forhørt mig om der var plads og det er der. Vi kan tage vores eget musik med og mad med eller købe hos nabobutikken. Drikkevarer må vi selv købe i caféen.
  Hilsen Annabella

 5. Tvebak

  Hey Alle.
  Tusind tak for en fantalastsik brilial weekend.
  Jeg havde nogen fantastiske undervisningsoplevelser og fik en masse god respons fra folk, og nød virkelig både Hans og Troels timer og at lure børnetræningstricks af.
  Alle tre foredrag var vigtige og spændende og det sidste gav et afsluttende boost af energi og inspiration som jeg stadig flyver på her to dage efter.
  Og kan i hvert fald sige at rodaen søndag var helt ekseptionel.
  Tusind tusind tusind tak.

 6. Mette (Fina Flor)

  Hej allesammen

  Tusind tak for en dejlig weekend. Det har været fantastisk. Jeg har lært mindst ligeså meget, som når vi har workshops med besøg udefra. Stor ros til alle undervisere. Jeg vil give Tvebak ret i, at især det sidste foredrag var rigtig godt, vedrørende og personligt.
  Mandag gjorde hovedet dog stadig lidt ondt efter den sidte roda, men jeg glæder mig til at være tilbage onsdag.

  Stort knus fra Mette

 7. Camilla

  Hej folkens
  Jeg vil tilslutte mig koret af begejstrede workshopdeltagere. Tak allesammen! Nok var der ikke helt så mange deltagere, som man kunne have håbet på, men tilgengæld var stemningen meget hyggelig og intim.

 8. bliktud

  jaaa det var rigtig hyggeligt. dog måtte jeg tage hjem med ondt i ryggen (min egen skyld) efter at have givet mette ondt i hovedet (sorry:)
  kunne dog godt have brugt lidt flere børn til morgentræningen… snøft!

 9. bliktud

  nååå ja. jeg havde jo helt glemt denne her
  (fra instuktør dagen i skoven)
  http://youtube.com/watch?v=ipN2zhwaS2s
  uffe er vist ikke helt glad for han bliver filmet hehe…

 10. olho de gato

  Sidder i Norge og hører rygter om den fantastiske workshop, jeg er gået glip af. Kan ikke sige andet end: Jeg håber der kommer flere! Jeg har dog fået meget brug for mine ginga muskler med 15-20 km langrends løb om dagen.

  Glæder til at se jer alle igen.

Leave a Reply