CAPOEIRAUNDERVISNING FOR BØRN, UNGE OG VOKSNE - PRÆCIST, VENLIGT OG TÅLMODIGT

Jingle bell

Indrømmet jeg savner jer allerede, og glæder mig til at se jer alle til træning i det nye år. Jeg nød vores julefrokost i fulde drag, der var så mange indtryk at de stadig fylder i mig. Nogle af mine højde punkter var bl.a.: Min troløse italienske borddame, svenske viser, “de sande negere” der blev luret frem på dansegulvet til James Brown, absolute Quilombo med dance floor samba-angola-afoxé, power team oprydning, skildpade-vodka, pancadinha, dancing queen Helle og Adrianas julegave ønske, samt selvfølgelig at jeg var frisk til at løbe orienteringsløb næste dag.
Jeg har indsunget og danset et julekort. Man skal have macromedia flash player for at se det. Det kan downloades gratis fra www.addobe.com.
Fra mig til alle jer med hjertevarme og glimt i øjet. God jul og godt nytår.

http://www.elfyourself.com/?userid=e5d836b22cc2c1a74f1b3b7G06122510

 1. Annabella

  Ditto her mht savn! Og 1000 tak til Tatiana, som reddede os i sidste øjeblik. Det var virkeligt hyggeligt. Det er lige før vi skulle have et nytårsfrokost – om ikke andet for at minde James Brown og for at opleve alle de andre spændende former for dans – udover Jakobs virtuale søde dans.
  Og kære Jakob! Jeg er slet ikke troløs. Tværtimod. Jeg er meget tro – mod migselv! Og hatten af for din orienteringsløb dagen efter!
  Til ALLE: Godt Nytår. Glæder mig til at se jer til næste år!
  K.H.

 2. bliktud

  AHAHAHAHAHA

  nu har jeg set alt

  jacob… du er kongen (nisse kongen :)

Leave a Reply