CAPOEIRAUNDERVISNING FOR BØRN, UNGE OG VOKSNE - PRÆCIST, VENLIGT OG TÅLMODIGT

Lær at synge capoeirasange – gør det selv kursus

Køb mestre Pastinhas CD med tilhørende tekster og kom i gang nu.

Mestre%20Pastinha%20CD%201.JPG

Der er flere der har spurgt om de ikke kunne få CD musik med tilhørende sangtekster, så de kan øve hjemme. Og jo det er en kanon god idé, det er faktisk en af de mest effektive måder at lære at synge både kor og synge for på. Det er iøvrigt også vejen frem hvis man gerne vil lære at spille berimbau, atabaque eller pandeiro. Sæt en CD på og syng/spil med. Jeg har selv siddet time efter time i stuen, køkkenet, bryggers, badeværelse, klædeskab, i bilen og på cyklen og sunget og spillet med de største mestre (læs: deres CD’ere).

Her er så sommerens hjemmeopgave til alle vidensbegærlige og ambitiøse quilombolas. Køb Mester Pastinhas CD, sammen med et magasin med teksterne på portugisisk på denne hjemmeside:

http://www.virtualcapoeira.com/info/music-store/pact_show/id_19385678/

Som ekstra bonus for alle elever i Quilombo do Norte kan i komme til mig og få teksterne med oversættelse til dansk (mod fremvisning af original indkøbt CD – piratkopiering accepteres ikke !). 

Samme tilbud om at jeg vil udlevere de portugisiske tekster med dansk oversættelse gælder iøvrigt for mestre Suassunas første CD’ere som i kan købe på Amazon.com. http://www.amazon.com/s/ref=nb_ss_gw?url=search-alias%3Dpopular&field-keywords=mestre+Suassuna

Mestre%20Suassuna%20CD%201.JPG

Kom så, bolden er givet op, bid til bolde og kom ud over stepperne. Det er en stor fornøjelse at spille og synge capoeira. Det vil i sandhed løfte din glæde og forståelse for capoeira.

Når i har lært en ny sang så kom og visk mig det i øret så får i lov til at fremføre generalprøven til en roda.l  

Leave a Reply