CAPOEIRAUNDERVISNING FOR BØRN, UNGE OG VOKSNE - PRÆCIST, VENLIGT OG TÅLMODIGT

Quilombo do Norte – en sejr for capoeira

Skriv her dine kommentarer til vores veloverståede workshop og batizado

 1. Camilla

  Mange tusiden tak for en virkelig dejlig weekend. Hvor er det fantastisk at opleve, hvordan noget kan lykkedes så godt, når mange løfter lidt (og nogle rigtig meget) rundt omkring i alle kroge af et arrangement. En batizado som var en en fin og følsom oplevelse med meget stor kærlighed i rummet.Tak til alle de "gamle", alle gæsterne, underviserne og ikke mindst Mester Augustino og så selvfølgelig dig – Jacob!

  I giver rigtig meget, og det er værdsat.

  Jeg blev i weekende spurgt af en helt lyssegrøn capoerista, hvad capoeira har gjort for mig? Et stort og meget dybsindigt spørgsmål, som på sin vis vil kræve en større udredning, og som måske også vil gå hen og blive temmelig personligt. Jeg er stadig en novice i denne verden, og kan staidig kun se halen af elefanten, men et lille udsnit af mit svar, har jeg dog alligevel lyst til at dele med jer.

  Capoeira er min lykkepille – natural!
  Capoeira er mit kinderæg – hele tre ting!
  Capoeira er min babuska – og meget mere…

  Axe!

 2. Lana - Olho de gato

  Tak for en dejlig weekend Jacob og alle I andre. Som altid er Quilombo en humørspreder og et dejligt sted at være. Jeg sætter stor pris på den gode energi i gruppen.

 3. Mercosul

  Tak til alle for en dejlig workshop.. Jeg havde det rigtig sjovt, der var en dejlig energi :)

  Ate mais
  Erika

 4. Aurora

  Hej alle fantastiske quilombolas og andre der har varet med til at give mig en fed oplevelse denne weekend! Det var så inspirerende, motiverende, sjovt, fedt på alle måder. Jeg er totalt smadret og meget glad :) Tak

 5. Pião

  Tak for en superfed workshop!

  Mvh.

  Pião

 6. Rakel - som danser optog =)

  Igen er der begået nogle unikke dage i Quilombos regi, hvor kraften, glæden og nysgerrigheden ved capoeira har fået frit udløb. Jeg er øm i musklerne og lidt øm i sjælen efter al træning, alle indtryk og alle møder.

  For mig som "overlevet" min batizado og kommer til at vende et hvert minde i min hukommelse i mange år fremover var weekenden en fuldkommen succee. Jeg har prøvet at gøre det her lidt kort, men det kan ikke lade sig gøre;

  Jeg vil takke Jacob for at gøre det muligt; for at vælge sine venner så godt, for at lade døren stå åben for nye og for at vise os hvordan. Jeg vil takke Mestre Agostinho for inspiration, i spil og teknik, men end mere som person, i måden at være menneske. Jeg er beæret over at have ham som læremester.

  Stort tak til Mestre Marreta og Mestre Gato som ville være med og dele sin viden og erfaring med os, og give os energi og inspiration! Og tak til alle der kom udefra for at undervise, spille og danse med os.

  Tak til Quilombolas (gamle og nye og manglende) og Morten for god fest!

  Tak til de "meddøbte" som har delt nervøsitet, sved og glæde med mig i weekenden – ha, vi klarede den! =) Og så vil jeg takke ALLE "de gamle" som hjalp os dåbsbørn at få en rigtig god batizado, nøj hvor skal jeg knokle for dem der skal døbes næste gang!

  Til Monitor Cozinheiro (da liberdad?), til alle døbte og til hele Quilombo do Norte et stort tillykke med Batizado V!

  PS Jeg har lige skulle vende mit flotte capo-navn i hovedet nogle gange… Men det er altså genial humor; mig, ærkefeministen!, som sambadanserske med pajletter, fjer, adhd-hofter og tråde i stedet for tøj…? Nok ikke i de nærmeste par millenia… :D
  MEN der er ikke ret mange steder jeg sådan spontant praktiserer samba, så hvis et af dem er rodaen så passer Pasista egentlig meget godt… ;-) Tak for det. DS.

 7. Pimentão (Vibe)

  Sikke dog en fantastisk weekend. Det er noget ganske særligt at være en del af denne intense energi. Tak Jacob fordi din undervisning og energi giver mod til at vende tilbage igen og igen. Og til Agostinho for at fjerne noget af frygten for at blotte sig i rodaen.Og tak til alle jer andre…….
  Capoeira er den største af alle udfordringer jeg har mødt, At opleve en øvet tage sig tid og glæde sig sammen med en når noget svært lykkes, at opleve en begynder der kæmper stædigt, at se barnet der leger. At føle sig som skiftevis den ene eller anden, det er det der giver mening for mig i capoeira. At mærke capoeira åbne for utallige sider af os, både som individer og som sociale væsner.
  Capoeira afspejler for mig livet som menneske, måske netop derfor er det skiftevis ufattelig svært og nogengange legende let at være en del denne verden.

 8. Mange tak til alle for en fantastisk oplevelse, det er den bedste Batizado jeg nogensinde har været med til! En STOR tak til Jacob, som har organiseret dette verdensklasses event! og Tillykke til alle de ny-døbte!

 9. Mette (Fina Flor)

  Jeg vil først og fremmest ønske tillykke med Batizadoen! Til alle de nydøbte, til Kokken, til alle der har bidraget til en fantastisk begivenhed, til Agostinho og ikke mindst til Jacob for at gøre det muligt.

  Jeg var i New York ugen op til Batizadoen og kunne derfor ikke deltage hele weekenden, men fik mulighed for at opleve den fede energi til selve batizadoen, en energi som fortsatte til langt ud på natten. Jeg blev simpelthen så glad, da jeg så børnene blive døbt. De fleste kastede sig bare ind i rodaen, som om de aldrig havde bestilt andet og de lidt mere nervøse blev hjulpet igang på flotteste vis af Mestre Agostinho. Jeg tror deres barnlige mod smittede af på de voksne senere i rodaen.

  Jeg fik mulighed for at træne en lille smule capoeira i New York, da jeg besøgte Mestre João Grande, som har et lille academi på West 14th St. Det var en hyggelig oplevelse, som kan anbefales, hvis man er på de kanter.
  Jeg tror bare ikke der er nogen steder, hvor jeg vil kunne føle mig så meget hjemme som i Quilombo. Det er altså unikt.
  Tak for det.

  Knus fra Mette

  Ps: Hvis man bare ikke kan få nok capoeira og vil fortsætte den fede energi fra i går, så er der træning med Mestre Agostinho ude hos Tvebak i aften. Vi er nogen, som hygger os med noget bowling eller andet spas sammen med Agostinho fra kl 17. (Vi mødes i Tvebaks dojo i Grøndalscenteret). Ellers er der træning til normal tid.

 10. Paparazzi

  En trippel espresso, et kæmpe skud Ginko Bilopa eller en vognfuld god karma i alle regnbuens farver!!!

  Hvor var der fed energi og hvor var det fedt at se alle de gamle ansigter( og en masse nye ) igen. Det er altid som at komme hjem når man er i Quilombo, til trods for at jeg kun dukker op en gang hver 3 mdr! Og for lige at slå det fast med syvtommersøm, så syntes min knægt på 10 mdr også at der var alt for fedt. Det tog ham 15 min at gennemskue at det var da et alt for spændene og fascinerende sted at være og så var han afsted. Fra børn og fulde folk….

  Tak for en fed oplevelse selvom jeg måtte takke nej til at drikke lysegrønne drinks og danse tæt med de søde quilombopiger.

  Hav det rigtigt godt og pas på hinanden indtil vi ses.

  Axé

 11. Erik

  Tusind tak for et fantastisk arrangement! Til Jakob, til Agostinho, og til hele gruppen.
  Aldrig har jeg oplevet så god en stemning og energi som den i weekenden! Da jeg sad i roda’en og ventede på jeg skulle døbes, fik jeg sgu en lille klump i halsen over alle de gode vibes der var – det var næsten for meget!

  Tusind tak!

 12. Atrevido

  Hej folkens, ville også lige blande mig i koret af lovprisninger… Det var sgu virkelig en fed oplevelse hele vejen igennem. Tillykke til os alle, men især til de nye der var med og de lidt mindre nye, der tilmed blev døbt. I fyrede den for vildt af. Meget imponerende :-) Og tillykke til min ven Kokken – det var sgu så velfortjent som noget kan være.. var lige ved at tude :-)

  Og tak til hele mit festhold – fra århus og københavn – det synes jeg godt vi kunne være bekendt..

  Og tak til Jacob selvfølgelig.

  Glæder mig til at se jer allesammen i aften!

  vh Troels

 13. Anne, Senzala

  Hej alle sammen,
  Jeg ville også bare takke for en super fed workshop. Det var dejligt at blive taget så godt imod. Jeg lover, at det samme vil ske, hvis I dukker op til vores Batizado i næste weekend.
  Jeg har forresten lige set de billeder Jill har taget til festen Der er et ret fedt billede, hvor Jakob står ved en computer og ser video af sig selv. Hæhæ.
  Caio

Leave a Reply