CAPOEIRAUNDERVISNING FOR BØRN, UNGE OG VOKSNE - PRÆCIST, VENLIGT OG TÅLMODIGT

Sæsonopstart på Havremarkens skole

Mandag d. 8. august kl. 17.00 starter voksenholdene igen på Havremarkens skole. Børneholdets første træning bliver lørdag d. 13. august k. 11.30


Indtil da træner vi fortsat mandag, onsdag og fredag fra kl. 17.00 til ca. kl. 19.00 i fælledparken på græsset foran pavillonen.


De mange, der har været i Brasilien og deltage i Grupo Ginga og Mestre Agostinhos capoeiramøde, er ved at komme tilbage til Danmark igen, og vi glæder os til at høre historierne fra deres oplevelser og se billederne. Vi vil også i løbet af august se tilbage på foråret med visning af optagelserne fra vores forrygende karnevals show med frevo battle, maculêlê teater, nærgående capoeira og dampende samba de roda.


I løbet af den næste måned vil vi lave en del shows, gaderodaer og prøvetræningstimer m.m. for at starte sæsonen godt op. Det drejer sig bl.a. om:


20 august                       Indvielse af Amager strandpark


3. september                  Markedsdagene i Nørrebroparken


3.-4. september             Århus festuge


5. eller 12. september  Åbent hus i Quilombo do Norte på Havremarkens skole

 1. Paparazzi

  Hej Allesammen,

  Nu tror jeg nok jeg har fundet ud af dette hersens “BLOG”. Så jeg prøver lige at sende en hilsen afsted.

  Sidder herhjemme og lytter til vores cd fra batizadoen og savner jer allsammen og træningen. Var det ikke noget med at oprette en “Rent-a-Roda” filial i Quilombo? Så kunne man lige ringe og smutte en roda ind imellem lektierne og paragrafferne. Jeg håber at jeg snart kan få tid til at dukke op.

  Nå, men jeg ville bare lige give lidt lyd fra mig. Ha’ det godt og hyg jer.

  Paparrazzi

 2. Jacob

  Hej Paparazzi,

  Godt at høre fra dig. Jeg er sikker på at vi ses i en roda in a near future. Der er ihvertfald mange chancer. Her i sommers har vi trænet i fælledparken mandag, onsdag og fredag og der har ikke været en træning uden at vi sluttede af med ½ times roda. I næste uge strarter vi indendørssæssonen op og så vil der være Quilombo træning i Storkøbenhavn alle ugens dage fra mandag til lørdag. Stort set alle træninger sluttes af med spil i små rodaer eller en stor roda. Og så er der vores store ugentlige roda for alle holdene som vi laver om fredagene ca. fra 18.45 til 19.45. Træningstiderne finder du andet steds på bloggen eller på vores hjemmeside. Jeg håber også at du finder tid til at træne formen og teknikken, men ellers er det bare dejligt når du kan komme forbi, hvad enten det er til roda eller fest. Vi ses.

  Jacob

Leave a Reply