CAPOEIRAUNDERVISNING FOR BØRN, UNGE OG VOKSNE - PRÆCIST, VENLIGT OG TÅLMODIGT

Batizado de Capoeira og Workshop i København 2010

Så endelig fik vi dato på vores 7. batizado og workshop på plads. Det bliver d. 12. 13. og 14. november 2010 på Nørrebro Parkskole, Husumgade. Program er under udarbejdelse. Vi omdeler information i forbindelse med træning og kommer snart ud med indbydelser i de andre grupper i København.

VIGTIG INFORMATION: Vi skal have bestilt og forudbetalt tøj inden mandag d. 20. september. Alle skal have en batizado t-shirt, og hvis du endnu ikke har hvide klub capoeirabukser eller gerne vil købe et ekstra par, så er det nu i de næste 2 uger til træning, at du skal bestille og betale. Bukser koster 300 kr. og t-shirt koster 120 kr.

Vi er ved at undersøge mulighederne for at opfylde pigernes ønske om en mere feminin t-shirt/strop trøje. Tatjana bliver kontaktperson og koordinator på design. Vi sender muligvis et eksempel til Brasilien for at kommunikere klart hvad det er vi ønsker – alternativt tager vi et billede eller to med en af jer seje piger som model :-)

Vedlagt nedenfor vores interne information om batizado 2010 her kan du blandt andet læse om hvad en batizado er og hvorledes vi gør i Quilombo do Norte. God fornøjelse.

 

  1. Paparazzi

    Hvor langt ned i str. kan der bestilles? Junior på 4 år vil have bukser og t-shirt. Har prøvet at kogevaske en gammel t-shirt, men det blev ikke helt godt

  2. Celular

    Er der en som kan være behjælpelig med et sted at overnatte?

    Skriv venligst til mig på email sorenbirkjensen@gmail.com, eller på facebook.com/donfun

Leave a Reply