CAPOEIRAUNDERVISNING FOR BØRN, UNGE OG VOKSNE - PRÆCIST, VENLIGT OG TÅLMODIGT

Invitation til roda i Århus d. 23 oktober 2010 hos Prof. Renato

Professor Renato fra vores gruppe i Århus inviterer os til at komme om være med til hans første officielle roda. Det bliver i efterårsferien d. 23. oktober. Det er få dage efter at mestre Agostinho kommer til DK for at undervise i vores gruppe i København og være med til vores Batizado. Mestre Agostinho og jeg deltager selvfølgelig, og jeg håber at mange flere vil finde mulighed til at være med. Der er billige rejsemuligheder med bus og tog, og måske kan vi mobilisere en bil eller to og aftale noget samkørsel.

I efterårs ferien har Prof. Renato besøg af Prof. Soneca om Roberto fra Grupo Ginga i BH, så de vil også deltage – der er således en unik mulighed for at mødes og spille capoeira med dem også.

Har du bil eller kan du låne? Fortæl om det til træning så vi kan arrangere denne fællestur til Århus.

Nedenfor invitationen fra Prof. Renato:

 

Salve contra-mestre Jacob !
 
     Vibro positivamente que tudo esteja em plena harmonia. O Grupo de Capoeira Ginga – Mestre Agostinho, sobre a coordenação do professor Renato tem o enorme prazer de convidar você e seus alunos para participarem da sua 1ª roda oficial de Capoeira, que se realizará na cidade de Århus, no sabado dia 23 de outubro de 2010 a partir das 14:00.
     AXÉ ! ! !

Grupo de Capoeira Ginga – Mestre Agostinho

Professor Renato – Århus DK

Leave a Reply