CAPOEIRAUNDERVISNING FOR BØRN, UNGE OG VOKSNE - PRÆCIST, VENLIGT OG TÅLMODIGT

Capoeria og andet: billeder på bloggen

Jeg har luret nogle ønsker fra mange om at få nogle opdaterede billeder på bloggen. Desuden vil folk gerne kunne uploade deres billeder selv. Jeg vil dermed lige hører hvor mange der er interesseret i det og evt. arrangere en mulighed for at det kan ske ved at i selv oploader det på en nem og hyggelig måde. Jeg tænker at lave et slags billed-community hvor vi alle kan lege med uploade osv. Beskriv lige hvad der er i ønsker og hvilke ideer i har her. så kan jeg strikke noget sammen omkring det:)

Måske kan vi endda få nogle af folkene fra grupo ginga med på at deltage og give os lidt billeder en gang imellem fra belo horizonte;) 

Twister 

 1. kokken

  Oi Twister

  Vi manglede din glade røv til fredagsroda?!

  Der ud over vil jeg bare sige dig tak for at sparke godt og dejligt liv i bloggen, og samtidig benytte lejligheden til at sige at det er skønt at have dig med i gruppen som et aktivt aktiv, i stedet for bare det sidste!

  Den der med bilder er en rigtig fed idé – vildere klovn vildere- men med hensyn til form og indhold er jeg lidt af en analfabet! Så konstrukive tekniske forslag kan jeg ikke tilbyde. Jeg synes dog at du skal køre det med hård hånd, således at vi undgår reklamer for æblejuicemos m.m.

  k.h. e axé

  Cozy

 2. Mercosul

  Hej Twister..

  Jeg synes det lyder som en super ide med at oploade billeder selv – så slipper du for at vi skal sende dem til dig først og du kan jo altid være benhård administrator og slette unappropriate billeder :) . En billedportal hvor man uploader hved "træk-og-slip"-funktion fremfor "gennemse" ville være super, hvis du kan :)

  Jeg har forresten lagt 2 vidoer fra Quilombo ind på Youtube, det er et angolaspil med Jakob og Store A.
  Jeg har desuden en del billeder fra sidste gang Agostinho var her – Vil du have dem tilsendt eller en cd med dem eller lign.?

  Glæder mig til at se hvad du finder på,
  knas

 3. @mercosul: super – stik mig lige et link til videoerne:)

  @kokken: Den glade røv var træt. Men Tak for de pæne ord. No worries, Jeg er anti-spammer numero uno

 4. bliktud

  kloge ord fra nordøst brasilien :)
  http://www.youtube.com/watch?v=v0NJ6-fU4wg&mode=related&search=
  YouTube – What is Capoeira

  med tyske undertekster

 5. Kristian

  Hey Twister

  God ide… Jeg var til Agostinhos workshop i Belo Horizonte her i juli 2006. Der er da et par billeder som jeg godt kunne lægge ud på bloggen.

  Kristian

 6. Paparazzi

  Ja når snakken falder på billeder må jeg jo grundet mit navn stille mig op i køen for lovprisning af denne gode ide :-)

  Jeg har også lidt billeder hist og her, dog flest "old school (dvs. fra min mere aktive tid).

  Og så lige lidt der ikke har så meget med billeder at gøre:

  Det er jo ca. 1 milliard år siden jeg sidst har set jer ( mindre kan ikke gøre det, men det føles sådan)og jeg savner jer alle og stemningen utroligt meget. Ligeså snart min lille Budda er blevet lidt større ( og kan indtage føde der ikke kommer ud af et bryst) skal jeg nok komme rendende. Jeg følger jævnlig med her på bloggen og kunne hitte ud af hvordan jeg lavede min egen post, så ville jeg også smide et par linjer nu og da. Måsker kan Twister give mig et bloggkursus?

  ´Fuld fart fremad

  Paparazzi

 7. QDN admin

  Oi Pap

  Godt at høre fra dig. Vi ser lige på mulighederne for indlæg på selve bloggen. Alternativt kan du + alle bruge opslagstavlen

  http://qdn.squarespace.com/opslagstavle/

  Axé

  Twister

 8. bliktud

  og når du så kommer paparazzi, så tag lige en fartfælde med så vi kan måle hvor hurtige vi er blevet/er.

  five 0 :)

 9. bliktud

  mestre suassuna… capoeiras svar på jimmi hendrix… berimbau wildstyle
  http://www.youtube.com/watch?v=Jd7TWgYmgak&mode=related&search=
  YouTube – Mestre Suassuna playing the berimbau

 10. kokken

  Det er det fede klip! Word Up til Glasmesteren

  Jeg tænkte i et andet perspektiv at det måske kan være lidt tiltrænkt inspiration til dem som ikke får øvet sig på at spille, af den ene eller anden umulige grund?! Prøv at hør og se hvad det kan blive til!

  Fedt at høre fra Danmarks fedeste Panser! Kig forbi!!

  axé

  Kokken

 11. Jacob

  Hey Paparazzi,

  Det er lidt uhyggeligt når færdselspolitiet skriver "fuld fart fremad" Er det ikke forbudt at lokke. Du er jo fartfælden him self! Jeg synes det er gået lidt i stå for dig. Før var du Quilombo party and no. 1 og tog bileder af vores smukke Quilombo piger (jeg har stadig printet dit billede af Anna/Castor som Marilyn go Home på min nethinde). Nu bruger du velsagtens dine fotografiske evner til at fotografere forbikørende biler fra en kassebil, eller skrå portrætbilleder i pas størrelse.

  VI SKAL HAVE PAPARAZZI TILBAGE I TRÆNINGSSALEN OG HANS KUNST PÅ BLOGGEN

 12. Paparazzi

  Nej nu har jeg aldrig !!. Jeg sidder da ikke i en lille varevogn i vejsiden og blitzer folk, så ligger wienerbrødet jo på stationen og bliver tørt imens :-) .

  Og så skal det lige siges at jeg faktisk lige er kommet hjem fra vagt, hvor jeg bla. hjalp en kat ned fra et træ ( og så det ik’ engang lyv), så når i hører cavalaria tonen blive slået an, så check lige om det ikke er "goodCop" aka paparazzi der kommer…

  Og jeg glæder mig også til at dukke op igen og særdeles til en god forro/samba fest.. Yesssir.

  Paparazzi

  P.s. De gamle capo-billeder er blevet flyttet til en ny server. Ligeså snart jeg får tid, så smide jeg et link her på bloggen.

 13. Jacob

  Jubii. Jeg vil have Castor som min screen saver, og Don Papa næste fest bliver sikert til vores workshop med Mestre Agostinho dvs. lørdag d. 25. november, så du kan godt gå i gang med at pudse linsen, og i stedet for at hjælpe katte ned af træer kan du måske svinge Olho de Gato rundt på forro pisten.

 14. Lana - Olho de gato

  Den er jeg med på ;-)

 15. Leif

  Hejsa..jeg har et par billeder også fra div arrangementer og støtter op om forslaget :)

Leave a Reply