CAPOEIRAUNDERVISNING FOR BØRN, UNGE OG VOKSNE - PRÆCIST, VENLIGT OG TÅLMODIGT

Efterårsferie og træning

I de kommende to uger skal i være opmærksomme på at der forskellige ændringer i træningen.


I morgen onsdag d. 8. oktober er træningen på Havremarkens skole aflyst fordi skolen selv skal bruge salen. Vi træner normalt på fredag d. 10. oktober og i efterårsferien træner vi mandag d. 13. og fredag d. 17. oktober. Herefter er alt normalt igen.


I denne tid opfordrer jeg alle til at komme ud og besøge og træne med vores venskabsgrupper i København. I kan finde link med deres træningstider nederst til højre her på bloggen. 


Husk også workshop med Malta de capoeira. Der er detaljerede informationer i et tidligere indlæg her opå bloggen.


Jeg vil også anbefale jer at deltage i capoeira angola roda med contra mestre Rogério på Hillerødgades skole lørdag d. 18. oktober.

 1. Mercosul

  I forbindelse med workshoppen hos Malta de capoeira, er der åben roda om fredagen hvor alle er velkomne, så kig evt. forbi efter egen træning.

 2. Jacob

  kl. hvad til kl. hvad ??

 3. -leif-

  kl 18-20 på öehenslaegergadeskole på vesterbro(tror nok det er sådn den skole staves til) er der åben roda.

 4. Jacob

  Øv bøv det ligger oven i vores træning og da der er kulturnat og Senzala fra Steen laver street roda på Nørrebro til kl. 18.15 har jeg efterfølgende inviteret dem "ind i varmen" til vores roda i slutningen af vores træning i morgen. Det er heldigvis det der hedder et positivt problem. Konklusion: Masser af god capoeira i morgen. Vi ses.

 5. Mercosul

  Har netop fået denne besked:

  På torsdag arrangerer Dino en efterårsferie Roda i Dansens Hus på Nørrebro. Prof. Rasta kommer og spiller og det gør Prof. Jilo også.

  Jeg ved dog ikke lige noget om tidspunkt – men det kan vel undersøges?

 6. -leif-

  Dansens hus – Hørsholmsgade nr 20

  kl 18:00 – 20:00 :-)

Leave a Reply