CAPOEIRAUNDERVISNING FOR BØRN, UNGE OG VOKSNE - PRÆCIST, VENLIGT OG TÅLMODIGT

Forberedelserne til Batizado 2008 intensiveres

Vores organisationsplan er nu klar med teamledere og jeg har holdt en del individuelle opstartsmøder. I denne uge vil teamlederne bemande deres grupper i forbindelse med træningen. Der er opgaver til alle så husk at melde jer på, hvor der er behov og hvor jeres evner og lyst matcher. Der bliver bl.a. brug for mange til madholdet og til at skiftes til at stå i baren, og der er også opryding og regøring i trænings- og festsalene, som selvfølgelig glider lettere jo flere, der er på holdet. Jeg vedlæger organisationsplanen, hvor i kan se de forskellige grupper og deres opgaver og hvilken teamledere i skal kontakte for at melde jer til holdene.

På træningssiden gør vi mere ud af musikken, sangene, to og to øvelser og spil i roda. Formado Rasta underviser i morgen mandag d. 20. og mestre Agostinho lander på fredag. Han kommer lige til rodaen og herefter underviser han de sidste to uger frem til batizadoen.

Der er oprettet et batizado event på facebook hvor du kan tilmelde dig og som du kan bruge til at sende videre til dine venner: http://www.facebook.com/event.php?eid=43227356065

 

Leave a Reply