CAPOEIRAUNDERVISNING FOR BØRN, UNGE OG VOKSNE - PRÆCIST, VENLIGT OG TÅLMODIGT

Start på en ny sæson

Kære alle Quilombolas,


Mange af os er ved at komme hjem fra ferie og skal til at starte op på studier, arbejde m.m. og begynder at genfinde vores daglige rytme og rutine. Vi starter indendørs sæsonen på Havremarkens skole op nu på mandag d. 11. august. Vi vil bl.a. have besøg af Professor Renato fra Grupo Ginga, så vi kommer til at starte træningen op på bedste vis. Alle uanset niveau er velkommen til at komme denne dag kl. 17 for at være med til begynderholdets træning, hvor Renato vil undervise. Senere på aftenen vil vi spille en masse og lave stor roda, så vi kan få mest muligt ud af hans besøg. Herefter tager han til Århus så det bliver nok en enestående chance for at træne og spille med Renato, som i ikke må misse.


Det betyder også at vi i morgen fredag d. 8. august slutter sommertræningen i Fælledparken. Jeg glæder mig til at se mange af jer, så vi kan sige farvel til græsset med manerer.


Renato underviser også i Ginastica Natural i Grøndalcenteret på søndag. Se anden artikel på vores blog.


Det bliver en begivenhedsrig sæson med batizado i november og fast Forro undervisning med Rasta om lørdagen. Mere herom senere. Jeg glæder mig til at se jer alle til træning igen efter en spændende og oplevelsesrig sommer.


Axe,


Jacob

 1. Camilla

  Hej Folks
  Kom endelig i aften til den sidste udendørs træning. Medbring skiftetøj, varm sweater, noget at sidde på, mad m.m. I aften er der nemlig også surprisefilm -zulusommerbio – i Fælledparken. Det kunne være hyggeligt at nyde aftenen og se film sammen! Og det holder op med at regne lige om lidt!!!!!

  KH Camilla

 2. Mette/Fina Flor

  Da det regner, starter indendørstræningen i dag fredag d. 8. august kl 17 på Havremarken skole.
  Kom glad!

  -Mette

 3. max

  Lyder dejligt, men hvad med noget capoeira om lørdagen ?

 4. Cachoeira

  WAUW! Sikke en sæsonstart – helt fantastisk! Tak til dig store J og muito obrigado Renato!

Leave a Reply