CAPOEIRAUNDERVISNING FOR BØRN, UNGE OG VOKSNE - PRÆCIST, VENLIGT OG TÅLMODIGT

Træning i fælledparken fredag d. 5. maj

Fredag d. 5. maj er der forpremiere på træning i fælledparken. Havremarkens skole skal bruge salen til andet formål og har derfor aflyst vores træning denne dag. Vi flytter derfor træningen ud i fælledparken kl. 17-19 for alle niveauer. Vi mødes på græsset foran pavillionen. Det ser ud til at blive et fantastisk vejr. Se vedlagte fil med DMI’s prognose.

 1. Cachoeira

  Hej Jacob,
  Jeg sendte nedestående besked sidste søndag (d. 23.4.), men da jeg ikke har fået svar på den endnu, tillader jeg mig lige at sende den igen:
  "Lige til noget helt andet – Jacob hvad er din e-mail adresse egentligt – for jeg synes jeg husker noget om jobskifte, og på kontakt på hjemmesiden kommer jsu@e2.dk-adressen op. Nå – men så kontakter jeg dig lige her over bloggen i stedet og så kan andre garvede capoeiristas også lige tage stilling: Jeg sidder i en projekt- og udviklingsgruppe på Institut for Fremtidsforskning, i forbindelse med et projekt der kaldes Burning Man, Creative Man-live. Som kort fortalt handler om:

  ”i 2004 udgav Institut for Fremtidsforskning (IFF) bogen Creative Man. Bogen søger at afdække en ny samfundslogik, klassificeret som ”Creative Man”. Creative Man-logikken stiller sig ifølge IFF som et tredje ben ved siden af industrisamfundets og Dream Societys logik. Sammen definerer de tre samfundslogikker vores nuværende samfundsorden. IFF lader den teoretiske idé om samfundslogikken Creative Man, få liv i praksis gennem Burning Man. IFF tilbyder således deres medlemmer (erhvervsvirksomheder) at deltage i Netværket Camp Creative Man, under Burning Man. Burning Man kaldes af IFF Creative Man – Live. Det er en årlig tilbagevendende begivenhed som finder sted i Nevada ørkenen, hvorom Frank Høgholm Pedersen, seniorforsker ved IFF skriver:

  35.000 mennesker bygger en midlertidig by: Black Rock City, som er rammen om en uges fokus på kreativitet, innovation og tilstedeværelse i nuet. En by, hvor alt er tilladt, undtagen at være tilskuer. En by som omtales for sex, stoffer og sand, men hvis sjæl er kreativitet og hvis succes bedst forklares med tanken om Creative Man, der er Instituttet for Fremtidsforsknings beskrivelse af en ny samfundslogik. Burning Man er en oase for Creative Mans logik. Anerkendelse opnås ved at vise og dele sin individualitet og ved med ens skaberevner at bidrage til begivenhedens unikhed, hvad enten det er med originale idéer eller evnen til at gennemføre nye ting. Mange deltagere er da også ingeniører og andre praktiske mennesker.

  Overalt på Burning Man vil man være vidne til spontan selvudfoldelse, og konstruktionen af kreative manifestationer, der alt sammen kulminerer med en parade hvor ”værkerne” bliver fremvist for hinanden og Burning Man, en 25 meter høj træmand, der også er blevet bygget under festivalen, bliver brændt af.

  I projekt- og udviklingsgruppen holder vi på den ene side en række møder med de deltagere der skal af sted, og på den anden side bliver Institut for Fremtidsforsknings store sommerseminar (hvor der plejer at være omkring 100 tilmeldte) centreret omkring emnet ”Interaktion” (inspireret af Burning Man-turen), et seminar som vi også arrangerer i gruppen. Det er meningen at alle indslag på seminaret skal have et (uforceret) interaktivt islæt. Således har jeg foreslået et capoeirashow som en del af en af pauserne, der vil i alle pauserne være forskellige ting, deltagerne kan rette deres opmærksomhed mod, fx interaktiv kunst, eller kaffe ved verdensmesteren i kaffebrygning, etc.

  Det er d. 22. august, og der er således lang tid til, men da der er tale om et seminar af denne format, skal alle detaljerne på plads så hurtigt som muligt. Derfor: kunne Quilombo tænke sig at lave et 10-min.-show til denne begivenhed? Det foregår i fede lokaler eller udenfor disse på Islands Brygge. Der er desværre ingen penge i det, men et spændende forum at optræde i og udbrede capoeirabudskabet indirekte igennem – hvad siger du/I?

  Og så lige et emneskift her til slut. Jeg er til børneteaterfestival i hele næste uge, og kan således ikke deltage i Nestor-workshoppen: øv,øv…men anbefaler alle andre at gøre det : )

  Forsat go’ søndag,
  Kærlige hilsner,
  Gry"

  Og endnu engang,
  Kærlige hilsner fra Gry
  Ps: er desværre til møde på IFF idag (1.maj) kl. 14-17, ØV!

Leave a Reply